maak een duurzame keuze

Katoenen mondkapjes

herbruikbare mondkapjes in mooie prints 

Onze herbruikbare mondkapjes draag je in winkels en OV  

Wij maken mondkapjes van een dubbele laag katoen die heel fijn dragen. Wij vinden het belangrijk dat we samen zoveel mogelijk doen om Corona onder controle te krijgen. Het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes en winkels kan daar hopelijk bij helpen.

De voordelen van onze katoenen mondkapjes

Wij maken onze mondkapjes van hoge kwaliteit (biologische)katoen. Ze zijn daarom ontzettend comfortabel.

Je kunt de mondkapjes goed heet wassen en dus lang hergebruiken! We maken ze naar wens met linten of met elastieke lussen. Als je het fijn vindt kunnen we de mondkapjes ook maken met een extra opening voor een filter.

 

Leuke printjes, makkelijk te bestellen

  Kies hieronder je favoriete print, vul het bestelformulier in en je ontvangt van ons z.s.m een email met daarin de betaal en bezorgopties. Heb je geen email ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder/reclame.

Matching stropdas of shopper bestellen?

We kunnen in de meeste gevallen ook een gave stropdas of bijpassende Als-het-weer-mag Shopper voor je maken! Geef dat  dan aan bij de opmerkingen in het bestelformulier. Klik hier om meer Shoppers te zien, en klik hier voor de stropdassen.

Deuren nog gesloten, click and collect en bezorgservice

Wij zijn helaas vanwege de tweede lockdown nog steeds gesloten. Je mag inmiddels via het click and collect principe wel je bestelling op afgesproken tijden bij ons afhalen. We zijn bereikbaar via de mail, en proberen altijd binnen een paar dagen te antwoorden. Heb je na een week nog niks gehoord? Kijk dan even in je spam/reclame map..... 

Je mag mailen via onderstaande formulier. Bellen mag ook natuurlijk: 030231 05 13 .

Prijzen van onze mondkapjes

WIT BASIC €10,- PER STUK

UNI           €14,- PER STUK

PRINT        €16,- PER STUK

Kies variant
WIT BASIC
UNI KLEUR
PRINT
2. Kies je stof 
klik op de afbeelding om de stoffengallerij te bekijken
yes! die wil ik!
kies :
1. VARIANT
2. STOF
3. AANTAL

 

arrow&v
arrow&v
BASIC WIT
UNI KLEUR
PRINT

4. BESTEL

Al je keuzes gemaakt? YES! Stuur het bestelformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je een mail met daarin je bestelling ter bevestiging. In deze mail staan de betaalgegevens en verzendopties.

CONTACT

info@nienkebijtje.nl

030  231 05 13

 

Wagenstraat 27

3581 WR Utrecht