1638199107195.jpg

nienke | bijtje

remake  

Verander dat bijzondere erfstuk naar de perfecte trouwjurk

Een trouwjurk vermaken

Hoe bijzonder is het om de trouwjurk van een dierbaar familielid te kunnen dragen op je eigen bruiloft?! Wij krijgen steeds vaker de vraag of wij trouwjurken vermaken. En dan specifieker: of we jurken van oma's of moeders kunnen vermaken en er onze moderne draai aan kunnen geven! Dit is zeker iets wat wij kunnen en ook erg leuk vinden. Lees hier alvast een aantal FAQs over het vermaken van jurken. 

Oma's jurk in goede handen. Hoe gaan jullie te werk bij het vermaken van een trouwjurk?

draag jij je stropdas bij je overhemd en broekpak? Of combineer je hem het liefste met een blousje en rok? Onze nienke | bijtje stropdas is een smalle variant van ongeveer 5 cm breed, daardoor heeft de das een moderne look. Wil je een meer klassieke breedte van ongeveer 7,5 cm dan kan dat natuurlijk ook.

jouw erfstuk in goede handen

De stropdas kost €55,- in een van onze leuke katoenen stoffen. Kijk voor de collectie waar je uit kun kiezen hier

Heb je andere wensen voor een stof, bel of mail ons en we denken graag met je mee. Je kunt de stropdas bestellen door een e-mail te sturen via onderstaande 'koop een stropdas' button.

Matching mondkapje of shopper bestellen?

We kunnen in de meeste gevallen ook een matching mondkapje of bijpassende Als-het-weer-mag Shopper voor je maken! Kijk gerust eens op de paginas over de mondkapjes en de shopper. Als je dit wilt, geef dat dan aan in je bericht.

Deuren weer open!

Je bent weer van harte welkom om gewoon bij ons binnen te lopen. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd voor je hebben, maak dan wel een afspraak. We zijn bereikbaar via de mail, en proberen altijd binnen een paar dagen te antwoorden. Heb je na een week nog niks gehoord? Kijk dan even in je spam/reclame map..... 

Je mag mailen via onderstaande formulier. Bellen mag ook natuurlijk: 030231 05 13 .