top of page

WERKWIJZE

Hier vind je een korte uitleg over het laten maken van een nienke | bijtje jurk. Voor een uitgebreide uitleg ben je van harte welkom in ons atelier in Utrecht, of stuur ons een e-mail met je vraag!

WERKWIJZE

Je kunt bij ons terecht voor een geweldige bruidsjurk, of een mooie outfit voor je promotie of bijvoorbeeld voor een prachtige cocktailjurk. Het is ontzettend leuk maar ook spannend om een mooie outfit te laten maken, dat begrijpen wij maar al te goed. Wij staan voor je klaar om samen met jou te zoeken naar die perfecte jurk of outfit. 

Bij nienke | bijtje werken we met een vaste collectie eigen ontwerpen. Tijdens een oriënterende passessie kijken we wat het beste bij je past. Je krijgt advies over pasvorm, kleur en stofgebruik. Het uiteindelijke ontwerp moet passen bij je figuur én je persoonlijkheid. Het is voor ons heel belangrijk dat je je helemaal jezelf kunt voelen in een nienke | bijtje ontwerp. 

Kom naar ons atelier in Utrecht om onze collectie te passen, de stoffen te voelen en samen met ons jouw jurk vorm te geven. Kijk ter inspiratie alvast bij de vele foto's onder het kopje collectie, of KLIK HIER

Kijk om een idee te krijgen van het maakproces ook alvast even bij ons STAPPENPLAN

Wil je graag langskomen om onze ontwerpen te komen passen? Maak hier een afspraak of bel ons op 030 231 05 13

nienke | bijtje bruid in bruidsjurk met katen rug. Foto: HIND MARI
bottom of page