STOFFEN

Welkom in de mooiste stoffenwinkel van Utrecht! 

In onze stoffenwinkel vind je een ruim aanbod modestoffen en couturestoffen. Met inmiddels jaren ervaring in de stoffen hebben wij  een prachtige collectie voor jullie samengesteld. In onze stoffencollectie vind je viscose, katoen popeline, katoen tricot, wol, zijde in veel verschillende wevingen, kant van klassiek tot modern, thule, rib, tencel en nog veel meer.

Je slaagt bij ons voor de merken Meet Milk, Mind the Maker, C.Pauli Nature, A la Ville (uit de La maison Victor) en Atelier Brunette! 

Verder hebben we een zeer uitgebreide collectie zijde en bijzonder kant. Wij zijn gespecialiseerd in zijde. Onze stoffen zijn van hoge kwaliteit en afkomstig uit o.a. Frankrijk, Spanje en Italië. Ga je zelf je trouwjurk maken? Bij ons slaag je zeker voor de mooiste bruidsstoffen.

Nienke & Bijtje over hun liefde voor stoffen:

 

Bijtje:

"Als kind wilde ik altijd al alle stofjes voelen, dit is nooit meer verdwenen. Ik geniet er van als mensen bij ons in de winkel staan en uitroepen dat het net een snoepwinkel is! Dat is precies wat we hopen te zijn! Een echte snoepwinkel voor stofjes."

 

 

 

Nienke:

"Het gevoel van een mooie zijde of zachte tencel is geweldig! Wij creëren er graag de mooiste ontwerpen mee. Omdat we ook zelf ontwerpen en maken weten we ook heel goed onze klanten te adviseren die een stof komen uitzoeken om zelf iets moois te maken!"

IMG_20201012_232642_596.jpg

Wij adviseren je heel graag over de juiste stof voor je nieuwste naaiproject. Kom langs in onze mooie stoffenwinkel in Utrecht en laat je inspireren door de nieuwste modestoffen en tijdloze klassiekers.

Je kunt bij ons ook online stof kopen. Wij hebben een kleine selectie voor jullie op onze website gezet. Wij zijn van mening dat het natuurlijk het fijnste is om stoffen te voelen en kleuren in het echt te bekijken, maar we snappen ook dat voor sommigen van jullie online winkelen echt een uitkomst is. Zeker ook nu we te maken hebben met Corona. 

Heb je een mooie stof gezien op onze socials maar kun je deze niet in onze nienke | bijtje online stoffenshop vinden? Je mag ons altijd bellen of een mailtje sturen, we helpen je graag verder.

In onze ruime winkel in de Wagenstraat is het fijn winkelen ook in deze Coronatijd. We kunnen voldoende afstand houden en dragen in onze winkel mondkapjes. Wij vragen ook of u als klant dit wilt doen.

COUPONS

Wist je dat wij ook altijd hele mooie coupons hebben liggen?! 

Deze coupons hebben extra fijne prijzen. Kom langs in onze winkel of kijk en volg ons op @nienkebijtjefabrics ! We hebben op deze instagram pagina een apart kopje met coupon aanbiedingen en je vindt daar ook de #stofvandedag 

CONTACT

info@nienkebijtje.nl

030  231 05 13

 

Wagenstraat 27

3581 WR Utrecht