top of page

STAP VOOR STAP

Het proces van het maken van een nienke | bijtje ontwerp, stap voor stap.

Een jurk laten maken is spannend maar ook ontzettend leuk! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van trouwjurken en andere feestelijke kleding. Bij nienke | bijtje ben je dus in goede handen. Om je een inkijkje te geven in het proces vind je hieronder een kort stappenplan. Lees dit eens rustig door als je overweegt om je trouwjurk bij nienke | bijtje te laten maken!

Heb je nu al helemaal zin om langs te komen om onze ontwerpen te passen en te kijken wat voor moois we voor jou kunnen ontwerpen? KLIK HIER en maak een afspraak!

Hopelijk tot snel!

01

PASSEN

Dit is een hele leuke stap. Meestal kom je 1 of 2 keer langs in onze winkel om te oriënteren. In deze sessies pas je verschillende ontwerpen en kijken we uitgebreid naar kleur en stof. Tijdens deze passessies kom je erachter waar je je prettig en mooi in voelt. Je krijgt daarbij natuurlijk deskundig advies wat betreft pasvorm en kleurkeuze. Het is leuk om bij deze passessies vriendinnen/moeders/schoonmoeders mee te nemen, maar vergeet niet: zoveel mensen, zoveel meningen. Wij adviseren om maximaal drie mensen per afspraak mee te nemen  Dan kun je zelf rustig je keuzes afwegen ( en er zijn genoeg afspraken in de toekomst....dus iedereen komt aan de beurt!)

02

MAATNEMEN

Als je een keuze uit de ontwerpen hebt gemaakt gaan we de bestelling vastleggen. We meten je lichaamsmaten en gaan verder in op persoonlijke aanpassingen aan het ontwerp. Het maatnemen gebeurt, afhankelijk van de gehanteerde levertijd voor dat seizoen, ongeveer 8 tot 15 weken voordat je de jurk gaat dragen. 

03

EERSTE PAS

De eerste pas.... die is superspannend! Hier zie je je jurk voor het eerst helemaal in de goede stof en uitgevoerd in jouw maten! Wij spelden tijdens deze pas de outfit nog mooier naar je lichaam zodat het ontwerp uiteindelijk perfect op maat zit. Deze passessie vinden veel vrouwen het meest spannend. Dat is natuurlijk heel logisch, is het helemaal geworden hoe je had gehoopt?!  

04

HALEN/TWEEDE PAS

Afhankelijk van het werk wat voortkomt uit de eerste pas is  het volgende moment dat je het atelier bezoekt het moment dat je je jurk komt ophalen OF het is een tweede Pasmoment. Tijdens het proces van maatnemen en de Eerste Pas kunnen wij  duidelijk vertellen hoe vaak wij willen dat je langskomt
We geven jouw jurk natuurlijk mee in een prachtige hoes en dan ben je helemaal klaar om je nienke | bijtje ontwerp te gaan dragen!.

CONTACT

info@nienkebijtje.nl  |  Tel: 030 231 05 13

Success! Message received.

bottom of page