top of page
NinaTulp-OpeningNienkebijtjeWEB-31_edite

over ons

nienke | bijtje

utrecht

Wie zijn de gezichten achter nienke | bijtje?

"Huh? zijn jullie twee echte mensen?!" Dit is een zin die wij met enige regelmaat te horen krijgen in ons atelier in Utrecht. En om deze vraag direct te beantwoorden: JA! Wij zijn twee echte (echt leuke) mensen.

Wij zijn Nienke Welling en Bijtje van der Velden en samen zijn wij: nienke | bijtje.  

Sinds 2004 werken wij al samen in dit prachtige vak, en hebben inmiddels ontwerpen mogen maken voor honderden mensen. We zijn als ontwerp duo met elkaar vergroeid, en hebben aan één woord genoeg om precies te weten wat de ander bedoeld. Alhoewel we gelukkig ook nog verschillen en elkaar goed kunnen inspireren en motiveren. Wij zijn gespecialiseerd in trouwjurken en feestelijke outfits, maar je kunt bij ons ook zeker terecht voor andere mooie slowfashion items

 

Met liefde ontworpen en gemaakt

Wij ontwerpen samen met veel liefde trouwjurken en andere feestelijke outfits. Niks is mooier dan onze klanten te zien stralen in het kledingstuk wat als gegoten zit, wat op het lijf geschreven is en waarin onze klant zich prachtig voelt!

Wij houden allebei ontzettend van mooie materialen en werken in onze ontwerpen met stoffen van hoge kwaliteit. Wij hebben door de jaren heen een uitgebreide collectie couturestoffen voor jullie samengesteld. In ons atelier in Utrecht kun je ons zien werken, en als je komt passen word je door Bijtje, Nienke of onze werkneemster Kiki geholpen. Wij houden van minimalisme in onze ontwerpen, met een moderne look en mooie lijnen. Een klassiek silhouet gaan we zeker niet uit de weg, zolang het niet tuttig of oubollig wordt. We zijn zeker niet bang voor kleur, we hebben dan ook altijd zijde in de allermooiste kleuren. En last but not least... : in onze ontwerpen staat de draagster centraal!

Wij luisteren naar je wensen en vertalen dat in stof

Door onze jarenlange ervaring in dit vak kunnen wij heel goed jouw wensen vertalen in onze ontwerpen. Wij vinden persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk, als jij je op je gemak voelt kunnen we namelijk pas een ontwerp creëren wat écht bij je past!

Mogen wij een ontwerp voor jou maken?

Wij maken al onze ontwerpen zelf, in ons eigen atelier in Utrecht. Wij willen jou heel graag helpen en een geweldig ontwerp voor je maken voor jullie bruiloft, voor je promotie, als moeder van de bruid, of zakelijk. Ben jij nieuwsgierig geworden? Wil je dat wij iets moois voor jou gaan maken maar heb je eerst nog een paar vragen?  Kom gerust eens  binnenlopen in onze winkel (dan kan je gelijk onze collectie bewonderen) of stuur een e-mail met je vraag via onderstaande knop! 

_MG_4359-web.jpg

Bijtje  foto: Nina Tulp

_MG_4473-web.jpg

Nienke  foto Nina Tulp

oog voor jou

Een bruid zien stralen in een van onze ontwerpen, daar doen we het voor! Als ontwerpers zijn wij steeds op zoek naar de mooiste vormen voor onze bruid

bijzonder moment

Met al meer dan 15 jaar ervaring als ontwerpers en makers van trouwjurken blijft het toch élke keer bijzonder om het vertrouwen van de bruid te krijgen om DE jurk te mogen maken.

op maat gemaakt

Geen vrouw is hetzelfde! Wij vinden het geweldig om onze ontwerpen tot leven te zien komen bij de draagster. 

bottom of page