top of page
1638199107195.jpg

Een sluier maakt je look compleet

We LOVE een mooie sluier

Een mooie sluier maakt je bridallook compleet. De sluier is een klassieke toevoeging bij jouw trouwjurk maar door het gebruik van moderne materialen en technieken is een sluier ook zeker modern en niet truttig! Wist je dat je bij ons terecht kunt voor volledig custommade sluiers in allerlei afmetingen en met veel diverse afwerkingen

Een sluier die perfect past bij jouw trouwjurk.

wil je graag een sluier dragen, we've got you! Wij maken de sluier geheel naar jouw wensen. Wil jij een korte sluier of ga je juist voor een CATHEDRAL sluier die prachtig lang over de sleep van jouw trouwjurk valt? Wij stemmen de lengte van de sluier prachtig af bij jouw jurk. Laat jij jouw trouwjurk bij ons maken? Dan is het bepalen van de sluier natuurlijk gemakkelijk. Heb jij jouw droomjurk ergens anders gevonden? Ook dan kun je bij ons terecht voor een prachtige bijpassende sluier. Heb je daar een vraag over? Dat kan via deze button:

 

 

Zachte thule, spaans kant, 3d bloemen en parels....anything is possible

Wij hebben geweldige zachte thule die we gebruiken voor onze nienke | bijtje sluiers. De meest gekozen kleur is ivoor, deze past bij de meeste trouwjurken in offwhite. Verder hebben we ook altijd blush, ijsblauw en cream thule op voorraad. Als we de basis en lengte van jouw sluier hebben bepaald dan hebben we heel veel keuze in kanten bandjes waarmee de sluier afgezet kan worden. Dit is Spaans kant van hoge kwaliteit. Ben jij geen type voor een sluier met kant? We kunnen natuurlijk ook een custom design maken met 3d bloemen of bezetten met parels.

Speciaal voor jou gemaakt! Houd dus rekening met een levertijd. 

Een sluier die helemaal naar jouw wensen gemaakt wordt. Dat is toch geweldig?! Het maken van een sluier, kost net als het maken van een trouwjurk tijd. Wij kunnnen een sluier zonder kant of andere bewerking vaak snel leveren. Neem hierbij een levertijd van ongeveer drie weken in acht. Wil jij een nienke | bijtje sluier waar een kanten rand omheen zit? Of zie jij een sluier voor je waar her en der 3d bloemen en blaadjes op verwerkt zijn? Hier komt veel (hand)werk bij kijken. De levertijd van dergelijke sluiers zal afhankelijk van de drukte rond de 6 weken liggen. 

IMG_20211015_183454_338.jpg

a veil

made with love

nienke | bijtje

Hoe werkt het?

Je maakt een afspraak. We laten je dan de verschillende mogelijkheden zien. We kijken naar lengtes en stoffen. Meestal kun je al veel keuzes maken. Mocht je er niet in 1 keer uitkomen (we hebben zo veel leuk kant om uit te kiezen.....) dan plannen we gewoon nog een tweede afspaak in. Als je bij ons jouw trouwjurk laat maken, dan bespreken we het design van je sluier gewoon bij de pasafspraken. 

De tweede afspraak, we leggen de stoffen en afmetingen vast en kunnen de definitieve offerte opmaken. Als jij jouw trouwjurk bij een andere zaak hebt gekocht dan zullen we je bij de eerste afspraak huiswerk meegeven. We hebben vaak wat info nodig over jouw jurk (kleur en sleeplengte bijvoorbeeld). Soms kunnen we deze informatie ook alvast bespreken voor de eerste afspraak en kun je alle keuzes in 1 keer maken.

De derde afspraak

Je komt jou custom nienke | bijtje sluier passen en ophalen! 

​​Wat kost een nienke | bijtje Sluier?

De kosten zijn afhankelijk van de lengte en de afwerking. Een simpele sluier zonder randjes en kantjes start bij €125 en loopt tot ongeveer €225,-

Een sluier met een bewerking start bij €350 en kan afhankelijk van de lengte en bewerkingen oplopen naar €1095,-

 

 

Mogen wij de bruidssluier maken die perfect past bij jouw trouwjurk?

bottom of page