top of page
Ivar.Fotografie__1.jpg

nienke | bijtje 

De mooiste trouwjurken

voel je op je allermooist in een trouwjurk speciaal voor jou ontworpen

You said YES!

Ben je ten huwelijk gevraagd en heb je direct zin om de zoektocht naar jouw perfecte trouwjurk te starten? De voorpret begint bij ons! Plan via de button je afpraak in. 

Tot snel!

AY9A5759cpieters.jpg

Vind de bruidsjurk die perfect bij je past  

Een nienke | bijtje trouwjurk moet bij je passen. En dan bedoelen we natuurlijk niet alleen dat de pasvorm perfect moet zijn. Nee, het aller belangrijkste is dat jíj je de allermooiste versie van jezelf voelt in een nienke | bijtje trouwjurk. Wij doen er alles aan om onze bruiden te laten stralen. Hoe gaat jullie dag eruit zien en wat wil je graag uitstralen? Wij creëren een ontwerp voor JOU!

Wij ontwerpen trouwjurken voor iedereen.

Ben je op zoek naar een moderne trouwjurk? Wil je graag trouwen in een outfit die past bij je persoonlijkheid en je figuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen trouwjurken op maat en maken elk ontwerp met veel liefde in ons eigen atelier in Utrecht. Wil je zeker weten dat je trouwjurk jouw persoonlijkheid onderstreept? Door onze persoonlijke aanpak kun je rekenen op een bruidsjurk die jou zal laten zien zoals je bent.

Een trouwjurk laten maken is een ontzettend leuk proces, wij nemen alle tijd voor je en vinden het heerlijk om voor onze bruiden dat perfecte nienke | bijtje ontwerp te creëren.

made with love

Een trouwjurk laten maken is een bijzonder proces. Wij helpen je met liefde en vervolgens maken wij het ontwerp met zorg en aandacht in ons eigen atelier 

eerlijk advies

Je krijgt bij ons uitgebreid en eerlijk advies over de beste pasvorm, stofkeuze  en kleurkeuze. Wij zijn er om een ontwerp te maken waarin je straalt!

speciaal voor jou

Het gevoel van een kledingstuk wat speciaal voor jou is gemaakt is zo  bijzonder. Dat is toch wat je wilt voelen op je trouwdag?!

"Nienke & Bijtje begrepen mij vanaf moment 1 direct. Zij begrepen mij zelfs beter dan ik mijzelf. Als klein meisje heb ik altijd van mijn bruiloft gedroomd, over alles, behalve over mijn jurk. Ik vond het zo moeilijk om mij voor te stellen in een lange witte jurk.Ik ben best onzeker, en een twijfelaar, maar Nienke en Bijtje hebben dat direct weggenomen. Zij hadden alles door, hebben mij helemaal meegenomen in het proces en uiteindelijk de mooiste jurk die ik me had kunnen voorstellen gemaakt."

Helen

oog voor jou

Een bruid zien stralen in een van onze ontwerpen, daar doen we het voor! Als ontwerpers zijn wij steeds op zoek naar de mooiste vormen voor onze bruid

bijzonder moment

Met al meer dan 15 jaar ervaring als ontwerpers en makers van trouwjurken blijft het toch élke keer bijzonder om het vertrouwen van de bruid te krijgen om DE jurk te mogen maken.

op maat gemaakt

Geen vrouw is hetzelfde! Wij vinden het geweldig om onze ontwerpen tot leven te zien komen bij de draagster. 

 

Een trouwjurk laten maken....SPANNEND!?!

Ben jij bang dat je het resultaat niet mooi zult vinden? Vind je jezelf niet creatief genoeg om 'zelf je trouwjurk te ontwerpen'? 

Weet je nog helemaal niet wat je zou willen dragen op jullie bruiloft? 

Dit zijn vragen en twijfels die we vaak horen van onze bruiden voordat ze bij ons de eerste afspraak hebben ingepland. Maar al deze vragen en twijfels verdwijnen vaak gedurende de eerste oriënterende passessie. Omdat wij werken vanuit een geweldige basiscollectie ontwerpen (die je gaat passen) kunnen wij jou al heel snel een duidelijk beeld geven van jouw jurk

20191108_Huwelijk Bert Helen_117_2H7A4881.jpg

Wil jij:

  • Je hele trouwdag zorgeloos genieten van een perfect passende jurk?

  • Stralen in een unieke trouwjurk die niemand anders heeft?

  • Een trouwjurk die past bij je persoonlijkheid én bij de sfeer van jullie bruiloft?

  • Kunnen kiezen voor de mooiste materialen die heerlijk voelen en als je wilt ook duurzaam kunnen zijn?

  • Vakkundig en enthousiast geadviseerd worden?

  • Een trouwjurk die onder goede omstandigheden, namelijk in ons eigen atelier in Utrecht, gemaakt is?

Bij ons ben je in goede handen, plan je afspraak in en dan kunnen we gaan beginnen aan het ontwerpen van jouw trouwjurk!

"Mijn trouwjurk was nog mooier dan ik me had voorgesteld. Het hele proces van passen, bedenken en gaandeweg aanpassen was heel bijzonder gezien ze ook alles (tot de knoopjes aan toe) zelf maakten. Hun persoonlijke aandacht, het meedenken en eerlijk beoordelen, is ook geweldig en maakte de passessies telkens weer een feestje. Dus wanneer je op zoek bent naar kleinschalige winkel met veel persoonlijke aandacht moet je zeker bij Nienke en Bijtje zijn!"

Maud

 

Inspiratie voor je bruidsjurk opdoen?

We hebben hieronder een selectie van nienke | bijtje trouwjurken voor je op een rijtje gezet. Wil je meer trouwjurken zien, volg ons dan op Instagram en facebook! Heb je inspiratie genoeg opgedaan bij al onze te gekke bruiden, maak dan snel een afspraak in ons atelier zodat we kunnen beginnen aan het ontwerpen van jouw trouwjurk! 

Je bent welkom op afspraak.

Wij willen jou graag aandachtig kunnen helpen. We vragen je daarom een afspraak te maken als je wilt komen oriënteren. We plannen altijd ruim de tijd voor je in zodat we in alle rust kunnen passen. Na de eerste oriënterende afspraak heb je vaak al een heel goed beeld van de trouwjurk die we voor je kunnen gaan maken. Als je meer informatie wilt over het proces dan kun je dat hier vinden

Bel of e-mail ons gerust als je in vraag hebt! 

bottom of page