top of page

veelgestelde vragen

We krijgen natuurlijk graag  vragen over onze diensten en over onze werkwijze. Heb jij een vraag? Hopelijk kan je het antwoord hier vinden. 

Wil je meer weten over het proces en onze werkwijze? Lees dan de volgende pagina's eens door: Trouwjurk laten makenWerkwijze en Stappenplan

Vermaken jullie trouwjurken die niet door jullie zijn gemaakt?

Ga jij trouwen en heb jij jouw jurk gevonden en gekocht in een bruidsmodezaak; en moet deze nog vermaakt worden voor jullie grote dag? Dit doen wij niet.

2

Ik wil graag trouwen in de trouwjurk van mijn moeder/oma/tante. Ik wil mijn eigen draai geven aan deze jurk zodat het echt míjn jurk zal worden. Doen jullie dat?

Dit zijn projecten die we wel aannemen. Wij vinden het bijzonder als je (een deel van) een trouwjurk van een geliefd familielid wil gebruiken voor jouw eigen trouwjurk. Je leest meer over het vermaken van een erfstuk op deze pagina: Trouwjurk moeder vermaken

3

Mijn trouwjurk hangt al jaren in de kast. Ik doneer hem graag aan een plek waar ze er nog iets aan hebben. Hebben jullie daar intersesse in?

Nee, wij nemen geen jurken in. Als je de jurk niet meer wilt hebben zijn er tweedehands zaken waar je de jurk aan kan schenken.

4

Ik ben jaren geleden getrouwd en zou mijn trouwjurk graag vermaakt zien naar een toffe feestoutfit

Als je jouw jurk bij ons het gekocht dan kijken we natuurlijk heel graag samen met jou naar de mogelijkheden om de trouwjurk om te toveren naar een kledingstuk wat je vaker aan kan trekken. Heb jij jouw jurk bij een bruidsmodezaak gekocht? We moeten dan kijken naar jouw specifieke jurk en wensen. We vragen je dan foto's te e-mailen en een beknopte beschrijving van je idee met de jurk. Als wij denken dat dit bij ons haalbaar is dan plannen we een oriënterende afspraak in om de mogelijkheden te gaan bespreken. 

4

Ik heb een jurk gezien op internet en wil deze laten namaken, doen jullie dit?

Nee. Wij maken geen jurken van andere ontwerpers na. Wij zijn ontwerpers, we hebben met grote zorg een prachtige collectie ontwerpen voor jullie gemaakt. Vanuit deze ontwerpen gaan we met jou aan de slag. Door jouw persoonlijke wensen door te voeren in onze ontwerpen ontstaat er een nienke | bijtje jurk die perfect bij jou past. 

4

wat zijn de gemiddelde prijzen van een 

nienke | bijtje ontwerp?

Voor een  uitleg over onze prijzen verwijzen we je graag door naar onze pagina over Prijzen

vragen? 

neem contact met ons op via info@nienkebijtje.nl

We beantwoorden je vraag meestel binnen 2 werkdagen.

Niks gehoord? Kijk dan even in je spam/reclame inbox.

bottom of page