top of page
stropdas_edited.jpg

nienke | bijtje

stropdassen

handgemaakte stropdassen

Een stropdas kan altijd  

Stropdassen hoeven helemaal niet saai of zakelijk te zijn! Kies een gave print uit onze collectie katoen popeline en wij maken de stropdas speciaal voor jou.

Mooi bij iedereen

draag jij je stropdas bij je overhemd en broekpak? Of combineer je hem het liefste met een blousje en rok? Onze nienke | bijtje stropdas is een smalle variant van ongeveer 5 cm breed, daardoor heeft de das een moderne look. Wil je een meer klassieke breedte van ongeveer 7,5 cm dan kan dat natuurlijk ook.

Hoe kies ik de stof en wat zijn de kosten?

De stropdas kost €55,- in een van onze leuke katoenen stoffen. Kijk voor de collectie waar je uit kun kiezen hier

Heb je andere wensen voor een stof, bel of mail ons en we denken graag met je mee. Je kunt de stropdas bestellen door een e-mail te sturen via onderstaande 'koop een stropdas' button.

Matching mondkapje of shopper bestellen?

We kunnen in de meeste gevallen ook een matching mondkapje of bijpassende Als-het-weer-mag Shopper voor je maken! Kijk gerust eens op de paginas over de mondkapjes en de shopper. Als je dit wilt, geef dat dan aan in je bericht.

Deuren weer open!

Je bent weer van harte welkom om gewoon bij ons binnen te lopen. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd voor je hebben, maak dan wel een afspraak. We zijn bereikbaar via de mail, en proberen altijd binnen een paar dagen te antwoorden. Heb je na een week nog niks gehoord? Kijk dan even in je spam/reclame map..... 

Je mag mailen via onderstaande formulier. Bellen mag ook natuurlijk: 030231 05 13 .

bottom of page